espa2020

Εξοπλισμός Κλινικής

Γενικά

 CLASSE A9 gb page8 image2 Oδοντιατρικές έδρες Anthos A9 και A3… Οι υπερσύγχρονες έδρες της ιταλικής εταιρίας Anthos, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με γνώμονα την άνεση του ασθενή και την διευκόλυνση των κινήσεων του επεμβαίνοντα! Διαθέτουν αυτόματα συστήματα για κάθε οδοντιατρική πράξη, πολύ ισχυρό φως LED, για να μην ολοκληρώνονται όλα στην λεπτομέρεια και παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στον ασθενή.
 castellini-duo clip image002 Οδοντιατρική έδρα Castellini Logos. Η έδρα του ιατρείου μας που χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για χειρουργικές επεμβάσεις. Τα αυτόματα συστήματά της και ο ισχυρός φωτισμός της παρέχουν τρομερή άνεση στον χειρουργό κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Διαθέτει καρδιογράφο για την παρακολούθηση των ασθενών με βεβαρημένο ιστορικό υγείας και σύστημα αυτοαπολύμανσης για διεκπεραίωση των επεμβάσεων υπό τις πλέον άσηπτες συνθήκες!

Αποστείρωση

675766 0 Πλυντήριο εργαλείων MILLWASHING.Αποτελεί την 1η συσκευή στην γραμμή αποστείρωσης του ιατρείου μας. Υποδέχεται τα οδοντιατρικά εργαλεία, τα οποία πλένονται ώστε να περάσουν καθαρά από υπολείμματα υλικών στην 2η συσκευή αποστείρωσης (Λουτρό Υπερήχων).
euroseal 4d eur Λουτρό υπερήχων Eurosonic της EURONDA.Η συσκευή υπερήχων είναι η 2η συσκευή που υποδέχεται τα εργαλεία μετά από το πλύσιμό τους, ώστε να απολυμανθούν ακόμη περισσότερο και να περάσουν πλέον στο τελικό στάδιο αποστείρωσης που είναι η εισαγωγή τους στο αυτόκαυστο.
01TheEuroseal Συσκευή σακουλοποίησης ΕUROSEAL.Η συσκευή αυτή σακουλοποιεί τα εργαλεία, ώστε αυτά να περαμένουν αποστειρωμένα από τη στιγμή που θα βγουν από το αυτόκαυστο μέχρι τη χρήσης τους στο στόμα των ασθενών μας.
 40295 B EVO Αυτόκαυστο EUROPA B… Γιατί ένα αυτόκαυστο δεν αρκεί ποτέ…!!!Το δεύτερο αυτόκαυστο του ιατρείου μας που αναλαμβάνει την αποστείρωση των υπόλοιπων εργαλείων…
 32993 Αυτόκαυστο NEUTRA B2... Αποτελεί την τελευταία συσκευή στην γραμμή αποστείρωσης στο ιατρείο μας, η οποία απαλλάσσει τα εργαλεία από οποιαδήποτε μικρόβια σε βαθμό 100%!! Λειτουργεί με την δημιουργία ατμού στο θάλαμο αποστείρωσης, ο οποίος εισχωρεί στα σακουλοποιημένα εργαλεία και εξολοθρεύει τα μικρόβια. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων. 
 sterilair3000 Αποστείρωση αέρος με τη συσκευή STERILAIR 3000... Η συσκευή που αποστειρώνει και ανανεώνει τον αέρα στην αίθουσα του χειρουργείου μας για να γίνεται κάθε επέμβαση κάτω από τις πλέον άσηπτες συνθήκες περιβάλλοντος!! Επειδή λειτουργούμε με γνώμονα την υγεία των ασθενών μας… 


Λεύκανση

beyond  Συσκευή λεύκανσης BEYOND… Έχετε ανάγκη από αστραφτερό χαμόγελο; Τα δόντια σας πιστεύεται ότι έχουν χάσει την λάμψη τους; Η συσκευή BEYOND θα δώσει τη λύση και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα κατάλευκο χαμόγελο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!!Αποτελεί την πιο ισχυρή συσκευή λεύκανσης που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι φημισμένη για τα απίστευτα αποτελέσματα που αποδίδει σχετικά με την αλλαγή στο χρώμα των δοντιών… Δοκιμάστε την χωρίς ενδοιασμό! 


Αισθητική

dx750 3q  Φωτογραφική μηχανή KODAK DX 7590… Η πανίσχυρη μηχανή που μας δίνει την δυνατότητα να κρατήσουμε πλήρες φωτογραφικό αρχείο, με ενδοστοματικές και εξωστοματικές λήψεις, για κάθε ασθενή που περνά από το ιατρείο μας! 
 spectroshade Συσκευή λήψης οδοντικού χρώματος SPECTROSHADE… Η συσκευή αυτό βάζει τέλος στη λήψη χρώματος «με το μάτι»! Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της οδοντικής προσθετικής. Αποδίδει θετικά το χρώμα των φυσικών δοντιών σε ποσοστό 100%, έτσι ώστε τα τεχνητά δόντια να κατασκευαστούν με την ίδια διαφάνεια και απόχρωση και να μην διαφέρουν ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια με τα δόντια των ασθενών μας! 

 

Περιοδοντολογία

aitflow  Σύστημα σοδοβολής Air – Flow της ΕMS… H κορυφαία εταιρία στον οδοντιατρικό εξοπλισμό EMS, έχει εφεύρει αυτό το σύστημα ρήψης σόδας με πίεση, το οποίο συμπληρώνει την διαδικασία της ουλικής θεραπείας. Ο καλύτερος τρόπος για την απομάκρυνση των χρωστικών από κάθε δυσπρόσιτο σημείο των δοντιών. Δίνει απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας στον ασθενή. Δοκιμάστε το! 


Laser

 biolitec Οδοντιατρική συσκευή laser BIOLITEC… Το laser έχει εισβάλει σε πάρα πολλούς τομείς της ιατρικής επιστήμης. Έτσι, και στην οδοντιατρική έχει τεκμηριωθεί η ευεργετική του δράση σε διάφορες πράξεις. Το ισχυρότατο μηχάνημα BIOLITEC διαθέτει προγράμματα λειτουργίας laser για λεύκανση δοντιών, για περιοδοντική θεραπεία, για ενδοδοντική θεραπεία (απονευρώσεις) καθώς και για μικροεπεμβάσεις στα μαλακά μόρια του στόματος, όπως εκτομή χαλινού, αφαίρεση αιμαγγειωμάτων ή υπερπλασιών και αφαίρεση ούλων για ορθοδοντικούς σκοπούς (διευκόλυνση της ανατολής των δοντιών). 
 48817-deka2 Κινητή μονάδα laser DEKA… Το πανίσχυρο αυτό ιταλικό laser, έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για εφαρμογές σε σκληρούς ιστούς και κυρίως για τον τομέα της οδοντικής χειρουργικής (τα γνωστά σε όλους μας σφραγίσματα). Αποστειρώνει την επιφάνεια του δοντιού εξαφανίζοντας τα μικρόβια και τις τοξίνες που αυτά παράγουν και αδροποιεί την κοιλότητά μας ώστε να γίνει ισχυρότερη η σύνδεση των οδοντικών ιστών με με το υλικό του σφραγίσματος. Υπάρχουν πολλά είδη σφραγίσματος τα οποία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την βοήθεια του laser αυτού. Ακόμη, είναι τελείως ασφαλές για τον ασθενή και δεν ενέχει τον παραμικρό κίνδυνο ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους που επισκέπτονται το ιατρείο! 


Ενδοδοντία

VDW Endo IT control gerl m  Συσκευή μηχανοκίνητης ενδοδοντίας ENDO IT… Ξεχάστε την απονεύρωση σε πολλές κουραστικές επισκέψεις! Η συσκευή μηχανοκίνητης ενδοδοντίας ENDO IT μας λύνει τα χέρια και σε συνδυασμό με το laser ενδοδοντίας BIOLITEC επιταχύνει την διαδικασία της απονεύρωσης τόσο ώστε να τελειώνει χωρίς επιπλοκές σε μία μόνο φορά! Επειδή ξέρουμε ότι και ο δικός σας χρόνος είναι πολύτιμος!! 


Ακτινολογία

myray   Ακτινογραφικό πολυμηχάνημα Myray Hyperion X7…Το υπερσύγχρονο πολυμηχάνημα για οδοντιατρικές ακτινογραφικές λήψεις που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα πλήρη ακτινογραφική εικόνα του ασθενούς. Διαθέτει ρυθμίσεις για λήψη πανοραμικής και κεφαλομετρικής ακτινογραφίας, ακτινογραφίας ιγμορείων, κροταφογναθικής διάρθρωσης και άκρας χειρός. Λύνει τα χέρια του επεμβαίνοντα στους τομείς της παθολογίας και χειρουργικής στόματος, της εμφυτευματολογίας και της ορθοδοντικής.
 09FF9BB9-skyview04 Αξονικός τομογράφος κωνικής δέσμης (CBCT) Skyview… Οποιαδήποτε ενδοστοματική ακτινογραφική λήψη είναι δύο διαστάσεων. Η μόνη λήψη που μας δίνει τρισδίαστατες απεικονίσεις είναι η αξονική τομογραφία. O ιατρικός αξονικός τομογράφος, έχει το βασικό μειονέκτημα της μεγάλης μη απαραίτητης ακτινοβόλησης του ασθενούς για οδοντιατρικούς σκοπούς. Με την νέα τεχνολογία τομογραφίας κωνικής δέσμης, η ακτινοβολία που λαμβάνει ο ασθενής είναι αμελητέα. Οι αξονικές τρισδιάστατες λήψεις αναλύονται από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ανασυντίθενται και δίνουν τελικά εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Η αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης διατίθεται μόνο σε μεγάλα ακτινολογικά κέντρα και χρησιμοποιείται κυρίως στους τομείς της χειρουργικής στόματος, της εμφυτευματολογίας και της ορθοδοντικής. 

 

Χειρουργική και Εμφυτεύματα

prgf bti  Φυγόκεντρος για λήψη αυξητικών παραγόντων με την τεχνική P.R.G.F… Οι αυξητικοί παράγοντες είναι μόρια που έχουμε στα αιμοπετάλια του αίματός μας και είναι υπεύθυνοι για την προώθηση της επούλωσης και της παραγωγής οστού στα διάφορα τραύματα του σώματός μας. Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε στο ιατρείο μας, μπορούμε να συλλέξουμε συγκεκριμένη ποσότητα αίματος από τον ασθενή και χρησιμοποιώντας την φυγόκεντρο να απομονώσουμε τους αυξητικούς του παράγοντες (P.R.G.F.), οι οποίοι μπορούν να επιταχύνουν την διαδικασία της επούλωσης στην χειρουργική στόματος και στην εμφυτευματολογία. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της χειρουργικής.